8 februarie 2013

Valentine's Day şi OnlineBijoux


Salutări!

În primul rând, este timpul să postez al doilea articol legat de campania celor de la OnlineBijoux, magazin online de bijuterii.

Vreau să vă reamintesc faptul că poţi cumpăra bijuterii online pentru Valentine’s Day şi nu rişti să rămâi cu buza umflată, cum ne place să spunem de multe ori.

Eu unul prefer să ştiu că o să primesc un lucru cumpărat online la un anumit termen, iar dacă firma care se ocupă de acest lucru trimite produsul la timp, denotă că într-adevăr, sunt serioşi.

Acest lucru este valabil şi pentru cei de la OnlineBijoux, deoarece te bazezi pe încrederea lor şi mergi pe 100% dacă comanzi din acest magazin care pune accent pe calitate şi relaţia cu clienţii.

În acest fel nu rişti să comanzi ceva care nu-ţi place, nu rişti să arunci nişte bani pe fereastră, mai ales acum de Sfântul Valentin, nu e bine să rişti să nu-ţi ajungă la timp cadourile când ai posibilitatea să comanzi cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux.

Repet pentru cine nu a intrat încă, OnlineBijoux este un magazin cu produse pentru oricine şi orice buzunar.

Doar cu o scurtă vizită pe pagina lor, puteţi observa că au bijuteriiplacate cu aur, bijuterii placate cu argint, ceasuri şi bijuterii fashion.

Totul este la distanţă de doar un click, pentru a vă convinge de acest lucru.

Observ din gama bijuteriilor din aur pentru o damă, o mare diversitate în cercei, care au preţul de 20 de lei, un inel la doar 32 de lei, pandantive la doar 20 de lei, coliere şi brose.

Eu îmi îndrept atenţia spre produsele pentru bărbat, şi observ o brăţară placată cu aur de 18k, la preţul de 114 de lei.

Mi se pare interesantă şi de mare folos mie, pentru că de obicei port brăţări, lanţuri şi ceasuri, iar acum dacă mă uit mai bine la faptul că are o lungime de 20,5 cm şi o lăţime de 0.7 cm, încep a crede în ideea că ar fi cazul să mai achiziţionez şi eu câte ceva.

Cu siguranţă, acest lanţ este un model reuşit, un model frumos, nu foarte scump (65 de lei) care zic eu, s-ar asorta şi i-ar şade bine cu brăţara.

Bine-nţeles, poţi alege şi un lanţ mai ieftin sau o brăţară mai ieftină, după buzunarul fiecăruia, de aceea ziceam că OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui şi de o diversitate foarte mare

Fiecare-şi cumpără ceea ce doreşte, iar prin OnlineBijoux ai siguranţa că vei primii la timp produsul pe care-l doreşti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu