6 octombrie 2014

Blogger cu carte de vizită

Fur puțin timp și zic să vă spun despre un proiect. Sunteți mulți bloggeri care nu aveți cărți de vizită. Poate sunt momente când vă întâlniți cu o persoană destul de importantă încât vrei să-i lași cartea de vizită. Și n-ai. Nici măcar una. Și nu-ți pierzi vremea dacă participi la proiectul ăsta. În mai puțin de trei zile au fost peste 50 de bloggeri care au avut cărți de vizită.





CUM PARTICIPI



Dacă ești interesat, poți să intri aici și, dacă citești o să te lămurești. Există, totuși, o singură condiție. Să ai PR minim 1. Nu este chiar atât de important, dar dacă stai bine să te gândești, trebuie să fie și un criteriu de selecție. Știm că ăsta este un dezavantaj pentru acei bloggeri care s-au apucat curând de scris, pentru că nu au prins update-ul la Page Rank.

În plus, proiectul este în desfășurare. Pe grupul de Facebook Bloggerii au cărţi de vizită îi găsești pe toți cei care au primit cărțile de vizită și au scris despre asta. Toate cărțile primite sunt tare drăguțe. 

În ceea ce privește cartea mea de vizită, am stat ceva timp să o primesc. Și asta din cauză că am stat foarte mult să mă gândesc cum să arate. Am descărcat până și un program în care mi-am făcut o imagine cu inițialele mele, am pus câte o poza, mai mică ce-i drept, reprezentativă pentru domeniul meu. 





Odată ce am trimis imaginea, mi-au trimis o machetă și la nici trei zile am primit cărțile acasă. La Craiova, deși eu sunt plecat la Timișoara, am pus pe cineva să-mi facă o poză ca să vi le arăt. 

4 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa zic, daca vreau carti de vizita apelez la o firma si negociez. Am mai avut carti de vizita, inca foarte multe. Toate le-am primit gratuit, contra unui articol pe blog. Sunt multe firme care asteapta o astfel de cerere de la un blogger.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poți să faci și acest lucru.
    Până la urmă nu ai nimic de pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare alege calea mai usoara. Eu am cunoscut foarte multi oameni noi datorita acestui proiect. Va ador cartile de vizita .. unii ati fost atat de inspirati. Multumesc pentru tot si pentru ca ati fost niste colaboratori cuminti:*

    RăspundețiȘtergere