4 ianuarie 2015

Ce mănâncă alții la micul dejun

Este a patra zi din 2015 și s-ar presupune că, deși ați chefuit trei zile, de acum încolo ar trebui să intrați în programul normal, în cazul în care sunteți niște persoane care petrec foarte mult. Și poate acum, când citiți textul ăsta, prima întrebare pe care o aveți ar fi „ok, așa, și care-i faza aici?”.

Scriu articolul ăsta nu pentru că nu am ce face. Aș putea foarte bine să-mi pregătesc următorul articol, care o să vedeți cât de savuros o să fie. Dar mă gândesc că la ora asta vă este foame și ar cam trebui să mâncați ceva înainte de a vă apuca de alte treburi, cum ar fi să mă citiți pe mine.

Așa că, înainte ca eu să fac ce v-am zis mai sus, am găsit, din întâmplare, pe o rețea de socializare un clip care, din punctul meu de vedere, e tare interesant. Într-un minut și 48 de secunde cât ține, este prezentat micul dejun din America, Germania, India, până în China, Egipt, Italia sau Suedia.


 

Acum, după ce l-ați văzut, probabil prima reacție a fost să citiți comentariile de la clip. Am băgat și eu de seamă că unii au postat că nu se potrivesc anumite feluri pe farfurie. Mie îmi place cum arată farfuria Americii așa că, fug să fac una la fel ca cea din clip, cu tot ce trebuie.




Sunt tare curios dacă vi se pare și vouă ceva în neregulă cu anumite farfurii din diversele țări prezente. Așa că, puteți să spuneți dacă așa mănâncă cei din străinătate sau doar este un clip care să fie plăcut ochiului și care să-ți facă poftă de mâncare.

6 comentarii:

  1. nu știu dacă se potrivesc sau nu pe farfurie...da mie mi-ai făcut o poftă de așa mâncare nesănătoasăăăăăă!
    :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rudia, profită acum de mâncarea nesănătoasă!

      Ștergere
    2. eh...
      de la o vârstă...trebuie să am grijă și de alte...aspecte! :-D

      Ștergere
    3. Am înțeles.
      Însă, poate găsești ceva sănătos din toate feluritele de mic dejunuri.

      Ștergere
  2. Iti place cum arata mancarea din farfuria destinata Americii? Nu cred ca iti va placea si gustul! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arată bine, însă nu te contrazic, știi mai bine ca mine.
      La mine a ieșit foarte bună!

      Ștergere