29 martie 2015

Ce-i mai trece și unchiului prin cap

Eu am un unchi mai simpatic și puțin cam îndrăzneț în ceea ce privește orice lucru nou venit pe piață. Și de când au apărut panourile solare acesta și-a luat atât de multe încât poți să spui că are o casă întreagă de panouri solare. El a văzut de la bun început că nu faci doar o afacere cu aceste panouri solare.

Dar faci și case solare. Case unde un panou solar, fie el plan sau cu tub vidat, are un cuvânt de spus în ceea ce privește economisirea banilor pe timpul verii. Dacă stau bine să mă gândesc, un panou solar te scutește de foarte multe cheltuieli și astfel cu banii pe care îi economisești, te duci undeva la mare, să spunem ca să te bucuri de vremea frumoasă împreună cu familia. 

Sursă foto: casesolare.ro


Și el nu doar că și-a cumpărat panouri solare pentru a se uita la ele. Dar și-a făcut și un business foarte mișto din care câștigă suficient de bine încât să se axeze doar pe partea asta.

Sau dacă nu ai de gând să pleci, ai soarele lângă tine, împreună cu panourile solare. Și pentru că am fost atât de curios să văd și eu de unde a pornit unchiul afacerea cu panouri solare, i-am spus să-mi zică și mie de unde le-a cumpărat pentru ca mă tentează și pe mine. Și link-ul îl găsiți mai sus.

4 comentarii:

  1. Problema este investitia destul de mare si s-ar putea ca peste 1-2 ani sa apara panouri ceva mai performante care sa ofere un randament mai bun pe timp de iarna. Din ce am citit iarna la temperaturi mai mici de -5 grade nu mai functioneaza. Trebuie sa mai pui in calcul si mententanta lor pentru ca o data la cativa ani se mai pot arde tuburile acelea solare, si daca energia este stocata in acumulatori acestia au o durata de viata de cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o investiție costisitoare, Adela, însă eu spun că se merită. #părereamea

      Ștergere