24 iunie 2015

Merg în parcarea magazinului Lidl să văd un film

Și pentru că în ultima vreme v-am tot spus că, sunt cu licența, cu studiul de caz, cu fel și fel de activități care îmi mănâncă efectiv toată ziulica, trag repede o fugă aici să vă spun ce fac peste două zile când o să fie frumos afară. Iar dacă tot o să fie așa frumos de ce să nu profit seara, de la 20:00, și să merg în parcarea magazinului Lidl. Ce se întâmplă acolo? Cum nu știți? Păi ce craioveni mai sunteți? Dar, hai, că remediem situația, dacă mă citiți și acum, în pragul licenței mele și vă mulțumesc pentru asta. 

„În Săptămâna Americană, parcarea magazinului Lidl din Craiova de pe strada Maramureș nr. 4 se va transforma pentru două seri în cinematograf în aer liber. Vineri, 26 iunie, și sâmbătă, 27 iunie, începând cu ora 20:00, craiovenii se vor putea bucura de o seară de film în stil american”, mi se spune pe e-mail.



DE CE SĂ FII ȘI TU ACOLO


Vineri, cei prezenți vor vedea filmul „Captain America”, iar sâmbătă, în funcție de gusturile lor, se delectează cu „Teenage Mutant Ninja Turtles”. Să vă mai spun că veți primi gratuit din partea Lidl România popcorn, suc și apă pentru că trebuie să vă bucurați din plin de o seară relaxantă de film în stil american. 

Vino și tu că o să fie mișto de tot. În Craiova s-au mai ținut astfel de cinematografe în aer liber, dar ca ăsta nu. Eu merg să văd cât de tare este și să vă arăt cum a fost seara de vineri. Pun chiar și poză pe Facebook și Twitter să vedeți. Dar, atenție, numărul de scaune de la cinematograful în aer liber este limitat, iar dacă vrei să vii și tu, rezervarea unui loc este obligatorie.




CUM ÎȚI REZERVI UN LOC LA FILM


Pentru a merge la cinematograful Lidl, „clienții trebuie să cumpere cel puțin un produs din oferta Săptămânii Americane, care se desfășoară în toate magazinele Lidl în perioada 22-28 iunie, să păstreze bonul și să se înregistreze pe site aici. Tot pe site, aceștia vor găsi și regulamentul campaniei. Toți cei care au reușit cu succes să facă o rezervare la film vor primi ulterior un e-mail de confirmare din partea Lidl România”.

Accesul la cinematograf se va face doar pe baza bonului de cumpărături folosit pentru rezervarea online a locului care reprezintă, de fapt, biletul de intrare la film. Vreau să mă văd cu cât mai mulți craioveni, așa că, hai la film!

3 comentarii: