17 iulie 2015

Merg la Webstock 2015

Cum anul trecut nu am mai apucat să ajung la Webstock din cauza unor probleme personale, anul ăsta clar nu-mi mai scapă deloc. Pe scurt, căci dacă vrei să citești mai multe, dă click mai sus.

Pe 2 octombrie, toate comunitățile online locale trebuie sau ar trebui să-și dea întâlnire la Webstock 2015. De ce? Pentru că este cea mai importantă conferință pentru social media din România. Și spun acest lucru în condițiile în care am fost și la Social Media Summit 2015. Această conferință este organizată de Evensys într-un parteneriat cu Vodafone, pentru al optulea an consecutiv. Se țin tare, se țin tare!


Pe durata zilei, poți participa la Conferințele Webstock, dar și la gală, unde se vor înmâna Premiile Webstock. Asta înseamnă că sunt invitați oameni din online capabili să-ți vorbească despre un anumit lucru și, mai mult decât atât, să vorbească din experiența lor din social media.

„Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu. Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an”, conform 2015.webstock.ro

Se începe de la 9 dimineața și până seara la 21 nici să nu ai de gând să pleci. Așa că, înscrierile se fac aici iar bloggerii au acces gratuit.

2 comentarii: