28 august 2015

O campanie pentru slăbit

Dacă tot e vară și dacă tot v-am scris despre slăbit și alergat până acum, zic să vă mai dau un articol. Mă gândesc că nu avem de foarte multe ocazii să întâlnim produse de la Gerlinea pe rafturile magazinelor, dar ori de câte ori acestea există le vom putea observa, atât aspectul produselor cât și conținutul lor ne vor atrage în mod automat privirile și atenția.

Ceea ce însă nu foarte multă lume știe este că, produsele cumpărate pot să vă ofere un weekend pentru două persoane într-un loc foarte romantic. Este vorba de Coasta de Azur, pentru a vă putea număra printre persoanele care își încearcă norocul urmărind să câștige excursia, trebuie să înscrieți numărul bonului sau al facturii fie pe site-ul Gerlinea, fie pe pagina de Facebook. 



Pe bon trebuie să apară că ați cumpărat unul dintre produsele Gerlinea disponibile în magazine. Pentru că foarte multe persoane vor opta pentru înscrierea la competiție, cei de la Gerlinea au pus la dispoziție și sute de premii perfecte pentru plajă, că doar soarele este pe cer. Aceste premii constă în pălării, papuci și genti de plajă. În competiție intră toate persoanele care au cumpărat un produs până pe 31 august, deci trebuie să vă cam grăbiți puțin.

Nu doar competiția este ceea care ar trebui să vă îmbie către produsele Gerlinea, ci și compoziția lor care este recomandată de foarte mulți nutriționiști. Două batoane reușesc foarte ușor să înlocuiască o masă de circa 200 kcal.

Clienții sunt cei mai importanți și, de aceea, s-a decis crearea unor sortimente noi care să reușească să atragă tot mai multe persoane. Pentru că se știe că un lucru care contează este și cantitatea în care pot fi achiziționate produsele, cei de la Gerlinea au creat produse într-un format nou care se adaptează mai ușor cerințelor noastre. Adică un pachet ce are 6 batoane. Fix necesarul pentru trei mese.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu