31 octombrie 2013

Studenţii străini, la Universitatea din Craiova

Pe 1 noiembrie 2013 se va desfășura Welcome Day la Universitatea din Craiova. Se urează, în mod oficial, bun venit la Craiova studenților străini care beneficiază de bursele Erasmus sau de acordurile interinstituționale.

Welcome Day este un eveniment organizat de către Departamentul de Relaţii Internaţionale al Universităţii din Craiova. Obiectivul principal este integrarea mai repede și mai ușoară în viaţa socială, academică şi culturală locală a studenţilor internaţionali care au ales Universitatea din Craiova pentru a studia. La acest eveniment o să participe studenţii străini veniţi din Spania, Franţa, Turcia şi Kazahstan, coordonatorii departamentali, reprezentanţi oficiali ai universităţii craiovene şi membri ai Departamentului de Relaţii Internaţionale. 

Va fi prezent și un grup de studenţi români, care a trăit deja experienţa unei mobilităţi în străinătate şi care a sprijinit voluntar activităţile internaţionale şi interculturale desfăşurate la Universitatea din Craiova.


În sala 420, la 10, va fi ceremonia oficială, urmată de vizita la Primăria Municipiului Craiova și la Casa Băniei. Pe seară, începând cu 17.30, studenții și coordonatorii vor vizita sediul Facultăţii de Drept și vor lua cina festivă la Cantina Căminului nr.14. Va fi o cină tradițională românească urmată de o participare pe parchetul Sălii Polivalente la Concertul Mozart Rocks.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu