4 noiembrie 2013

„Ce ar trebui să știm despre viitorul nostru financiar?”, la FEEA

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității din Craiova împreună cu Bursa de Valori București, BCR Pensii și BFP Advisors organizează, pe 5 noiembrie 2013, la Sala Albastră primul eveniment din programul "Educația financiară - provocări și soluții".

La acest eveniment o să participle dr. Lucian Anghel, Președinte al  Bursei de Valori București și Director General BCR Pensii. Studenții Universității din Craiova, în special studenții specializării Finanțe și Bănci ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, profesori și reprezentanți ai mediului de afaceri vor participa la disertația cu tema Ce ar trebui să știm despre viitorul nostru financiar" susținută de dr. Lucian Anghel.

Va fi prezentată și cartea "Economia pe înțelesul tuturor", autor dr. Lucian Anghel, urmată de intervenții ale reprezentanților BFP Advisors, Gabriel Vlăduț și Cătălin Adam cu privire la cele mai noi tipuri de servicii de consultanță oferite companiilor.

La final o să fie o sesiune de întrebări și răspunsuri dedicată, în principal, mediului de afaceri și moderată de prof.dr. Cristi Spulbăr. Este un eveniment cu tematică financiară organizat pentru studenți, profesori și mediul de afaceri din Craiova și Oltenia.


Cei interesați pot să confirme participarea până în data de 04.11.2013, orele 16,00, telefonic: 0724341798 sau prin e-mail: office@bfpadvisors.ro. 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu