19 martie 2014

Media Galaxy, la Craiova

Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispoziție peste 2500 de mp de inovație tehnologică la prețuri fără concurență.

Craiova, 18 martie 2014 – Pentru a răspunde interesului manifestat de doljenii care vizitează site-ul Media Galaxy, pe data de 28 martie, în Craiova, va fi deschis un nou magazin Media Galaxy care va oferi cele mai bune prețuri la produsele electro-IT de ultimă generație. Astfel, craiovenii se vor putea bucura de cel mai inovator magazin electro - IT – Media Galaxy, chiar în orașul lor. Acesta va fi amplasat în Mall-ul Electroputere Parc și va oferi peste 2500 de metri pătrați de noutăți și spații demo cu cele mai noi produse, de la gadget-uri și până la electrocasnice.

Magazinul ce va fi deschis pe data de 28 martie are la bază o investiție ce se ridică la un milion de euro și este cel de-al 16-lea din rețeaua Media Galaxy. Investiția reprezintă una dintre cele mai importante din Craiova de la începutul anului 2014 și este răspunsul companiei la interesul craiovenilor pentru oferta Media Galaxy. Este un interes subliniat de traficul în creștere pe site-ul www.mediagalaxy.ro, peste 50% în 2013 față de 2012.

Pentru a marca acest moment, Media Galaxy pregătește prețuri promoționale care vor fi dezvăluite înainte de momentul inaugurării. Odată cu deschiderea din Craiova, Media Galaxy își consolidează prezența la nivel național, acoperind și zona de Sud a țării. Astfel, toți cei care până acum s-au informat despre cele mai noi gadget-uri prin intermediul site-ului  www.mediagalaxy.ro,  le pot testa și achiziționa direct în magazin. Noul Media Galaxy va deservi atât Craiova, cât și orașele limitrofe, Calafat, Caracal, Corabia, Filiași, Segarcea și Slatina.



Investiția din Craiova reprezintă dovada angajamentului nostru față de clienții Media Galaxy. Știm că fanii noștri doljeni și nu numai sunt foarte activi online, iar site-ul Media Galaxy este o referință pentru tot ceea ce înseamnă achiziții electro-IT. De aceea, prin investiția de peste 1 milion de euro în noul magazin Media Galaxy, dorim să completăm experiența omni-channel, adresându-ne consumatorilor care au la dispoziție o multitudine de canale de informare, dar care își doresc consiliere din partea unor profesioniști. Media Galaxy Craiova va deveni un punct de reper în zona de Sud a țării pentru toți cei care vor dori să vadă și să testeze noutățile din electro-IT . Promisiunea noastră este fermă: «Batem orice preț online sau offline!» iar în cazul în care clienții noștri vor găsi totuși un preț mai mic online sau offline, vom rambursa diferența." a declarat Dan Ostahie, Președinte și CEO, ALTEX România.


Peste 30 specialiști Media Galaxy sunt pregătiți să ajute cumpărătorii cu sfaturi și să le dezvăluie noutățile tehnologice din spațiile demonstrative special amenajate. Cei 10 ani de expertiză în domeniul electro-IT ai Media Galaxy sunt garanția că toți clienții se vor bucura de cele mai bune prețuri de pe piață pentru tehnologii de top.  Din 28 martie, aceștia vor putea alege dintr-o gamă de peste 10,000 de produse. Gama variată îi va întâmpina pe cei curioși cu produse pentru toate buzunarele, de la accesorii, precum  mouși și căști, la televizoare 4K, de ultimă generație.

Media Galaxy oferă pe lângă o gamă variată de produse şi o paletă de servicii diversificată, care facilitează contactul dintre consumator şi tehnologie: rate flexibile, instalare gratuită, transport gratuit şi extragaranţie.  În plus, clienții vor putea beneficia de serviciul ”Batem orice preț online sau offline!”. Astfel, clienții care vor găsi produsele  din gama Media Galaxy la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online, cât și offline, vor primi diferența. Acest serviciu subliniază prețurile imbatabile pe care Media Galaxy le oferă.

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 15 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu