30 iulie 2014

TOCMAI.RO, sigur și eficient

Tot mai multă lume își cumpără de pe interne haine și mai mult decât atât, cu ajutorul anunțurilor ajung să-și cumpere chiar și animale de companie sau în funcție de cât de țin buzunarele chiar o mașină. Și dacă ești interesat să cumperi sau să vinzi poți să apelezi cu mare încredere la tocmai.ro. Și pentru că tot suntem în plină vară aceștia îți pregătesc o surpriză de zile mari, una la care nici nu visai.

VARA ASTA SE POARTĂ TOCMAI.RO

Client fidel sau nu al site-ului, indiferent cine vine pe site-ul celor de la tocmai.ro poate, fără nici un fel de problemă, să pună anunț că vrea să vândă un anumit obiect, oricând vrea, la ce oră. De nelipsit sunt și cei care vor să cumpere. Pot să intre la orice oră și să vadă feluritele anunțuri de vânzări. Mai mult decât atât, ei au clasificat anunțurile în funcție de județ, astfel că, dacă vrei să cumperi din Cluj sau Gorj poți la un click distanță să vezi ce produse se vând în județul respectiv. Iată încă un avantaj oferit de tocmai.ro: adaugi gratuit anunțuri de mică publicitate.TRANSPORT GRATUIT

Acum, dacă vrei să cumperi poți să stai liniștit. Ai trei motive să stai fără griji. 
1. Transportul este gratuit prin curier, în toată țara.
2. Cumpărătorul are acum posibilitatea să verifice produsele din colet înainte de plată
3. Curierul returnează în siguranță banii vânzătorului în plicMAI MULT DECÂT CERI

Tocmai.ro a lansat în perioada 12 iunie - 31 august 2014 o super ofertă pentru cei care vând. Au posibilitatea să facă cinci livrări gratuite lunar dacă trimit în localitățile standard FAN Courier. Coletele trebuie să fie până în 10 kilograme, cu o dimensiuni maxime precum lungimea de 100 cm, lățimea 60 cm și înălțimea de 30 cm. Deci? Ce te reține să nu intri chiar acum pe site-ul lor?

Și dacă ești un magazin online și vrei să-ti promovezi produsele pe site-ul lor, ai și această opțiune. Ai chiar foarte multe opțiuni, printre care și cea în care poți să promovezi anunțurile mai ieftin.


SERVICIUL RAPID CA FULGERUL - POVESTEA UNUI PRIETEN 

Nu de foarte mult timp, probabil două-trei săptămâni, a încercat să vadă dacă într-adevăr acest serviciu este de calitate și cei de la Tocmai.ro nu mint cu absolut nimic. Și cum avea nevoie de un telefon a zis să intre si să-i pună la încercare. Zis și făcut! Nu stă mult până caută telefoane. Nu voia să-și cumpere tot din județul Dolj că nu ar mai fi primit niciun colet și putea să se întălnească cu persoana respectivă.

Așa că, începu el să caute telefoane din București. Nu dură foarte mult timp că mă și chemă să-mi arate un Samsung la un preț foarte accesibil. Sună persoana, îți explică faptul că nu era din București, ci din Dolj și că poate fără nici un fel de problemă un colet cu telefonul din anunț. Acesta îi spuse că îl pune fără probleme și că îl trimite spre el. Au urmat câteva minute mai mult de formalități, pentru că trebuia să dea toată adresa. Bucureșteanul a pus imediat telefonul spre livrare și prietenul meu a primit imediat telefonul.


Chiar dacă ai la dispoziție în jur de șapte minute să verifici coletul (și, sincer, eu credeam că este puțin timp) în nici patru minute acesta a aprins telefonul, a rulat câteva aplicații și s-a convins că totul este ok și că nu i s-a făcut nici măcar o păcăleală. A plătit telefonul și au urmat doar laude la adresa celor de la tocmai.ro. Îmi aduc aminte și acum cum le spunea tuturor cu care se întâlnea că nu se aștepta să-și cumpere telefonul într-un timp atât de scurt, repede ca fulgerul.


Așadar, Tocmai.ro nu este doar un site de anunțuri. Tocmai.ro este un serviciu care își propune să dovedească lumii că este cel mai bun produs și cel mai serios. Și că nu are concurență.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu