30 iulie 2014

Ca la TinaR, la nimeni

Le știi magazinele pe care le au de aproximativ 20 de ani. Sunt prezenți de pe marile bulevarde până în mallurile României. Ai auzit că ei sunt cel mai cunoscut brand românesc de modă. Sunt cei care îți dau haine colorate și comode, haine pe care le cumperi imediat cum vine un anotimp, haine pe care le cumperi cu ochii închiși, pentru că știi că-s de calitate și rezistă chiar și după foarte multe spălări. Și banii nu sunt nici pe departe o problemă. Chiar ei spun că indiferent câți bani ai în buzunar, cu siguranță pleci de la ei cu un articol vestimentar cumpărat.

DE CE TE ÎMBRACI DE LA EI? 

Pentru că dacă te îmbraci de la ei ești exact ce-și doresc toate femeile. De la ei știi sigur că te îmbraci online în trend cu moda și, cu siguranță, o să atragi toate privirile pe stradă. Vedem zilnic oameni tot mai ridicoli care nu au habar să se îmbrace. Persoane care la o pereche de trening trag niște pantofi. Sau, recent, la tricou și pantaloni scurți se pun niște slapi în picioare.


De ce să nu zâmbești oriunde mergi că știi să te îmbraci? Cine te împiedică? Fiecare om are o poveste de fiecare dată când își cumpără orice fel de îmbrăcăminte sau încălțăminte. Este vara și este șanșa ta, fii în pas cu moda cu TinaR. Aceștia vând cele mai fashion produse și, în plus, bag de seamă ca au strâns peste 200 de branduri interne și internaționale printre care Adidas, Nike, Desigual, Converse, Billabong, Dr. Martens, Diesel, Energie, Jack & Jones, Lacoste, Tom Tailor și mulți alții.




CELE MAI COOL PRODUSE

De la TinaR poți să-ți cumperi orice vrei căci oriunde te-ai duce, îmbrăcat de la ei, ai parte doar de momente speciale, de priviri întoarse. Nu ești din București și vrei să-ți cumperi haine de la aceștia? Nu este nici cea mai mică problemă. De aproximativ doi ani vând și online. Și chiar au succes. În 2013 au primit premiul de cel mai bun fashion e-shop din România la Gala e-Commerce!


Ești nerăbdător și vrei să intri mai repede să cumperi de la ei? Intră aici și alege din colecțiile TinaR și, bineînțeles, din brandurile internaționale de renume. Nu-ți mai ține ochii murdari pe alte site-uri. Vino la cel mai fashion magazin online și stai cu ochii curați pe noile și, după cum bine spun și ei, cele mai HOT achiziții.


TINAR, PENTRU TOȚI


De cum intri pe site, dacă ești bărbat poți să alegi din nu mai puțin de 3000 de produse de la pantaloni, cămăși și sacouri, până la tricouri și hanorace. Le ai împărțite pe categorii, în funcție de mărime, preț, culoare și, categoric, brand. Mie-mi plac tare mult tricourile de la aceștia. În special cele care au culori cât mai aprinse și combinate, pentru că doar este vara și se poartă.


Și, ca să dau și două exemple, mi-am ales de la ei două tricouri de la Jack & Jones. 
Primul este ASW-4961-TSM511 și costă 112 lei redus.

JACK & JONES ASW-4961-TSM511

Celălalt este ASW-4961-TSM494. Este doar 56 de lei și este redus de la 70 de lei. Așa puteți să le găsiți mai ușor și la ei pe site, în cazul în care vă plac și vreți să le cumpărați.

JACK & JONES ASW-4961-TSM494
Dacă și voi sunteți îndrăgostiți de modă, de calitate, nu mai ezitați. Intrați pe site-ul lor, dați o tură la hainele pe care le vreți, hainele care vă fac cu ochiul, și de mâine fiți un om care întoarce priviri. Doar cu TinaR!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu