19 septembrie 2014

Cel mai bun logo

De această dată, dacă ai o firmă sau vrei să-ți personalizezi propria afacere, atunci ai nimerit la țanc. Nu mai este secret că logo-ul unei anumite firme face prima impresie să fie decisivă. Primul lucru la care se uită mulți atunci când intră într-o firmă sau într-o clădire este să se uite la sigla care reprezintă firmă. Nu demult îmi spunea un prieten că jumătate din impresia pe care orice om și-o face despre o firmă, din absolut orice domeniu, se datorează logo-ului.



CEI MAI BUNI 


Așadar, un logo cât mai bun și plăcut face o impresie excelentă și, în majoritatea cazurilor, pune persoana care a intrat în contact cu aceștia să mai revină. Asta înseamnă că o să mai apeleze de cel puțin o dată la serviciile acestora. Este un studiu destul de interesant, pentru că în România au început să fie firme de fel și fel, dar care nu pun chiar atât de mult accent pe design. O alegere greșită. Poate de aici și faptul că nu au foarte mulți clienți.

În ideea că, poate, o să se schimbe mentalitatea oamenilor care conduc anumite firme, și vouă, celor care mă citiți - în cazul în care alegeți să vă faceți o firmă - trebuie să știți la cine să apelați pentru a vă câștiga clienții. Pentru acest lucru - care culmea este foarte simplu - puteți să apelați pentru un design logo firmă la Logo1. Un site care se ocupă doar pe logo-uri. Și ce mai logo-uri. De cea mai bună calitate, făcută după gustul clientului.




Fiecare pachet oferit de Logo1 include:

  • Prima versiune de design logo a pachetului, vizibilă online în 5 zile lucrătoare 
  • Număr nelimitat de revizii pentru crearea de sigle 
  • Transfer integral al drepturilor de proprietate la finalizarea proiectului asupra logo-ului 
  • Versiunea finală a pachetului include fișiere de tip: jpg, png, tiff, pdf 
  • Versiunea finală vizibilă și oferită pentru download în 24 de ore de la finalizare

În acest fel, tu și firma ta aveți șanse reale de a începe un business de calitate. Aș putea completa cu faptul că aceștia sunt scurți și la obiect. Exact cum îi place românului. Și dacă intrați pe site-ul lor ca să vedeți cum se creează un design logo o să fiți cuceriți pe loc. Sunt peste 500 proiecte finalizate și zeci de mii de testimoniale afirmative care îi dau numărul unu în crearea de logo-uri.


Mai mult decât atât, aceștia au și cinci pachete de unde vă puteți alegeți după bunul plac:
  • BASIC
  • PROFESIONAL 
  • ELITE
  • STATIONERY
  • CUSTOM

În funcție de pachetul pe care ți-l alegi, cei de la Logo1 te ajuta să realizezi logo-ul potrivit pentru firma ta. Și, după cum vă spuneam la început, cu o realizare logo firmă de la Logo1 poți să-ți personalizezi în același timp și afacerea. Fii primul care are un design făcut de aceștia la un preț mai mult decât avantajos!  Fii sigur că afacerea ta prosperă!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu