15 septembrie 2014

Haine noi pentru gadgeturi

Tot timpul am spus că dacă ai o folie de protecție bună pentru telefonul tău nu mai ai bătăi de cap. Știm cu toții că dacă nu pune bine sau prinde cu timpul bule trebuie schimbată cel puțin o dată la două săptămâni. Bine, poate aici nu sunteți de acord cu mine că poate este vreun cititor care pune o dată pe lună. Dar asta nu ar mai trebui să reprezinte o problemă. De asta scriu și articolul ăsta.

Suntem diferiți. Și avem nevoie de o gamă variată de produse ca să ne alegem un lucru pe placul nostru. Este normal ca fiecare persoană să vrea tot ce este mai bun pentru el. Să aibă cele mai moderne obiecte și gadgeturi. Mai ales acum, de când cu lansarea iPhone-ului 6. Dar despre asta vorbim câteva rânduri mai jos, că degeaba îți iei dacă nu ai o folie iPhone de protecție pentru ecran de cea mai bună calitate.



Spuneam că suntem în plină ascensiune și că vrem tot mai multe lucruri moderne, lucruri care să ne placă și care să nu dea bătăi de cap. Ce să vă spun, eu descopăr un lucru cu care să nu-ți omori timpul, pentru că nu este atât de greu de montat. Nu prinde bule. Poate să pună oricine acest tip de folie protectoare pentru ecran. Exact, ați ghicit! Este o folie de protecție Apple. Și este o folie pentru toate tipurile de telefoane iPhone. Vă ziceam despre lansarea lui iPhone 6. Ei bine, aceștia au folie de protecție iPhone 6. Și pentru 6 Plus. Sau poate o sticlă securizată iPhone 5. Nu pot să mă hotărăsc nici eu. Trebuie doar să intri pe site-ul lor și să te uiți la ce-ți place. Restul este floare la ureche. Și, dacă tot ai intrat, poți să bagi de seamă că prețurile sunt acceptabile pentru tipul de protecție pe care îl au. Raportul calitate - preț nu trebuie să te îngrijoreze deloc.



Sau dacă nu ești adeptul telefoanelor Apple poți foarte ușor să cauți la CATEGORII PRODUSE și să-ți alegi o folie în funcție de smartphone-ul fiecăruia. Ai de la Samsung, HTC, LG sau Nokia, până la BlackBerry sau Allview. Sigur, lista continuă pe site-ul lor.

În plus, dacă vreți o folie de protecție și pentru laptop, nu trebuie să mai stați pe gânduri. Au, în funcție de producător, tot ce poftești. Și dacă tot am vorbit mai sus de telefoane și am recomandat un iPhone, Smart Protection are folii și pentru tablete. De această dată, pot să vă spun că, folia de protecție Allview VIVA Q7 Life mi se pare o adevărată economie de bani. Și, la fel ca Allview sunt și celelalte folii pentru tablete. De la Acer, până la Vonino.



La început ziceam că avem nevoie de o gamă variată de produse. Și lucrul acesta este cât se poate de adevărat. Când mă refer la gamă variată, mă refer la cele patru tipuri de folie de protecție pentru telefon:
  • CLASIC SMART PROTECTION - protecție inteligentă cu acoperire fullbody (față-spate)
  • TEMPERED GLASS ULTRA SMART PROTECTION - are cel mai mare grad de rezistență existent în prezent, 9H
  • PRIVACY SMART PROTECTION - oferă chiar mai mult decât protecția informațiilor tale private
  • MIRROR SMART PROTECTION - cei pasionați de imaginea lor, se pot bucura acum de cea mai ușoară și elegantă oglindă de pe piață

Mie-mi place tare mult cea Tempered Glass Ultra Smart Protection. Și, ca să vă convingeți de calitatea ei, mai jos aveți un test făcut de cei de care vă scriu de mai bine de 25 de minute.



În funcție de preferințele pe care le aveți, mai sus sunt toate informațiile ca să alegeți o folie de protecție de la Smart Protection pentru gadgetul vostru. Indiferent că este telefon, tabletă sau laptop. Și, fiți atenți, că au și oferte promoționale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu