2 octombrie 2014

Cea mai bună husă pentru iPhone 5

Ăsta mi se pare unul dintre cele mai mișto concursuri pe care BlogAwards îl organizează. O firmă, foarte interesantă, de altfel, pe nume PhotoFancy, dă ca premii vouchere în valoare totală de 850 de lei. Și, ca fiecare blogger participant la acel concurs să știe că s-a ales cu ceva, au decis ca fiecare să comande de pe www.photofancy.ro câte o husă pentru telefon. Trebuie să știți că au o gamă variată. De la husă pentru iPhone și iPod, pentru seria Samsung Galaxy, HTC One, Google Nexus și Sony Xperia Z/ Z1 până la LG G2.


Eu am ales o husă pentru iPhone. iPhone 5. Eu nu sunt deținător de Apple, dar o rudă de-a mea este și i-a plăcut tare mult modelul pe care i l-am arătat și am decis ca mai bine să-l dau cuiva care are mai multă nevoie de ea decât am eu. Fără să mai stau pe gânduri, intru pe site-ul lor și caut huse personalizate. Văd că pot să-mi încarc și să prelucrez pozele simplu și profesional. Am și efecte creative de imagine și foarte multe motive gratuite. 

Mă surprinde, pentru că foarte puține firme aleg să dea o astfel de aplicație online. Mai mult, am văzut una care te punea să plătești pentru asta. Deci, încă un plus strâns de PhotoFancy. Îmi pun de curiozitate și o poză cu mine, să văd așa cum cade pe carcasa de iPhone, îmi place, dar parcă mai drăguță este imaginea abstractă. Văd că am opțiunea să-mi fac husă și pentru iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s și chiar iPhone 5c. Și sunt sigur că o să bage și husă personalizată pentru iPhone 6 și 6 Plus.

Rămân la cea de iPhone 5 și încerc prima dată cu o imagine cu un VW Golf 4. Tare dragă mi-e mașina și zic să fac o încercare. Rezultatul îl vedeți mai jos, însă parcă ceva, ceva nu m-a încântat.

                      

Spun să mai fac, totuși, o încercare, că poate îmi place mai mult. Însă, la fel, sunt foarte greu de mulțumit și nu-mi place nici cea de mai jos. 

                    

Și, ca să nu ajungă comanda de sărbătorile de iarnă trebuie să mă hotărăsc repede. Așa că, îmi dau seama că am o imagine perfectă care-mi place tare mult și pe care trebuia să o aleg de la bun început. Fac repede modificările - asta nu v-am zis, aplicația lor merge impecabil și le mai dau un plus pentru asta, foarte repede - și-i dau să mi se trimită comanda. Le trimit mail că numărul comenzii pe care îl aveam este pentru campania de pe BlogAwards și-mi răspund politicos la mail. De asemenea, imediat cum au trimis comanda, mi-au dat încă un mail, așa cum se procedează de altfel, că husa este pe drum.

Mult nu am așteptat. Dar eram nerăbdător să ajungă odată. Parcă ar fi trecut câteva săptămâni, pentru că cei de la PhotoFancy au cea mai bună aplicație gratuită pentru fotografi amatori. Dacă n-ai încercat-o până acum, mare greșeală. Dai un click pe site-ul lor și găsești acolo toate informațiile. 

DE CE NU EXPLIC TOȚI PAȘII?


Prima dată m-am gândit că ar fi super bine dacă o să fac printscreen la fiecare pas cum se pune comanda, cum alegi imaginea, cum se face totul. Dar, după ce am parcurs și eu acești pași am constatat că au site-ul atât de simplu și fiecare buton în parte este făcut astfel încât să poată fi văzut, încât cred că mai mult v-aș încurca. Cel mai bine este să intrați, să descoperiți singuri în timpul unei sesiuni virtuale de prelucrate a unei huse, indiferent de telefonul vostru.

STOP RĂBDĂRII!


Revenind la husa mea, nu vă fac să mai așteptați. Mai jos aveți câteva poze cu ea. Mi-e tare dragă. Și, din câte puteți vedea, imaginea este lacrimă, așa cum îi place românului să spună. Se observă un negru lucios și culorile sunt aprinse atât în imaginea de pe laptopul meu, cât și pe husă. Sigur, am avut opțiunea să aleg și o husă tip flip, dar aceasta mi se pare cea mai practică. 



În plus, această husă este fabricată din plastic de înaltă calitate și are un spate consolidat din metal, aș putea adăuga. Această carcasă este, la fel ca toate celelalte carcase de pe site-ul lor, un produs într-un proces de imprimare de înaltă calitate. În cazul acestei carcase această imprimare este rezistentă la zgârieturi. Pe o lungime de 12,5 cm și o lățime de aproximativ 6 cm calitatea nu se poate compara.

   


Este o husă pentru iPhone 5 numai bună de luat acasă. Sunt tare mulțumit de ea, de faptul cum a fost imprimată imaginea pe care o puteți vedea și, bineînțeles, raportul calitate - preț este unul foarte bun.

2 comentarii:

  1. O sa ma inscriu si eu la concurs, abia astept sa scriu articolul si sa primesc o husa. Inca nu stiu ce model, dar cu siguranta o sa ma gandesc foarte bine. Apropo, se poate personaliza husa dupa bunul plac, adica cu poze personale?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineînțeles, Alexandru. Cu orice poză vrei.

    RăspundețiȘtergere