6 noiembrie 2014

Cum am scăpat de acnee și de tenul gras

Îmi aduc aminte și acum felul în care arătam. De la liceu eu am avut probleme cu acneele. Și, tineri ca mine au fost, sunt și vor fi. Merg pe stradă și rămân câteodată surprins să văd că sunt oameni care au în jur de 40 de ani și tot au acnee pe față. Sau acele găuri de pe față care rămân după ce ți-ai stors o serie de coșuri în speranța că dacă le scoți, acestea nu o să mai revină pe fața ta. Lucru total greșit. Dar despre asta și despre Gerovital H3 Derma + cu ale sale produse dermatocosmetice vă povestesc puțin mai jos. 

Cum sunteți sau ați fost și voi cu fața plină de acnee și de ten gras, așa am fost și eu. Și da, sunt total de acord cu voi, o etapă foarte grea. O perioadă în care îți vine să iei fiecare punct negru, fiecare coș cu vârf alb, să apeși până nu mai poți. Și eu am făcut așa. Se face în continuare că noi nu n-avem suficientă răbdare. Dar acest lucru este total greșit. Cred că este una dintre cele mai grave greșeli pe care o poți face în privința tenului și a protejării feței.



La un moment dat, că nu am mai avut răbdare, dar deloc, nu mai suportam să tot storc serii întregi de coșuri, am fost la un dermatolog care mi-a recomandat prima gamă anti-age din lume de la Farmec. Mi-a spus că dacă nu am încercat un tratament de acest gen, aș face bine să mă mișc mai repede și să încep tratamentul dacă mai vreau să arăt și eu bine. Și, cum vă spuneam că mai eram hotărât să dau la Jurnalism - că asta mi-a plăcut de când mă știu - trebuia cât pot de repede să urmez tratamentul că doar e vorba aceea „să dai bine pe cameră“. Zis și făcut. 

Înainte de tratament


Dermatologul mi-a spus că, dacă nu văd niciun efect în primele zile, să nu mă agit, să nu sar în sus că nu se întâmplă nimic. Și l-am crezut. Am înțeles că dacă dau din palme nu rezolv nimic. Trebuie să am răbdare. M-am apucat să mă dau mai întâi cu o cremă antiacneică, pentru ca mai apoi să folosesc pentru pretențioasa mea piele fluid curățare și demachiere ochi și buze. După câteva zile începea să se vadă, spre marea mea surprindere, un progres. Acneele începeau să dea înapoi. Acel roșu aprins începea, ușor, ușor, să nu mai aibă aceeași intensitate. Am făcut ochii mari. Dar mari. Într-un sfârșit, se vedeau rezultatele că am urmat foarte multe tratamente și toate au fost în vag.

În plus, am folosit și un șampon antimătreață tot de la Farmec. Înainte să-l folosesc trebuie să recunosc că aveam și mătreață. Nu multă, dar aveam. După o săptămână, am rămas plăcut surprins să văd că și acest produs la fel ca Gerovital Doctor în Frumusețe își face efectul. Fără să știu foarte multe informații despre aceștia, am intrat pe internet și am găsit că Farmec lansase prima linie de produse de acest gen, împreună cu specialiști care erau din domeniul sănătății, tocmai pentru oamenii sensibili la piele și păr.

Exact ce căutam eu. Și ce căutați și voi. În cazul în care mă întrebați, atunci eu am cumpărat aceste produse de la farmacie. Dar - atenție - v-aș recomanda tare mult să le cumpărați chiar de pe site-ul lor, căci beneficiați de un preț mai bun. După cred că nici trei săptămâni mi-am dorit să am fața de invidiat. Acneele să se usuce încet-încet până să dispară și să nu mai am un ten gras. Și eu sunt tare mândru că am reușit. La fel ar trebui să faceți și voi că se poate.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Un comentariu:

  1. Modul de abordare al acestui articol, m-a ajutat sa inteleg anumite aspecte legate de acest subiect.Felicit echipa care a scris acest articol!

    RăspundețiȘtergere