27 ianuarie 2015

Cât de serioși vor fi cei de la Emag

Nu mai e niciun secret legat de ofertele pe care le au cei de la Emag. Și că au reduceri bunicele la anumite produse, de la laptopuri, telefoane, tablete până la televizoare, electronice și electrocasnice.

Și cum vorba multă este sărăcia omului, hai vă spun că eu am comandat o tabletă acceptabilă de la ei - vezi aici - . Nu că nu aș avea, dar îi trebuia verișoarei mele și dacă tot sunt acum într-o revoluție a prețurilor, de ce să nu profităm de anumite reduceri. 

Sursă foto: profitshare.ro

Comandată este. Mesaj primit de la Emag că-mi vor trimite tableta mâine este. Tot ce mai rămâne este să văd dacă se țin de deadline. Mâine, între 9 și 17. S-o văd și pe asta că o firmă de curierat m-a făcut să aștept două zile după un colet.

Mâine revin cu o altă postare despre tabletă și curier. Ce oferte mai au. Și ce s-a vândut după prima zi. Amintesc că perioada reducerilor este 27 - 29 ianuarie.

2 comentarii:

  1. Eu mi-am comandat un telefon astazi, un S3, ca atat imi permitea bugetul.
    Cu mine au fost intotdeauna seriosi, e a nu stiu cata comanda pe care o dau la ei si mereu s-au tinut de deadline. De Black Friday mi-am cumparat de la ei de 1500 de lei, o gramada de chestii de care aveam nevoie si mi le-au trimis exact cand au promis.
    Au mai fost discutii ca n-au ajuns la timp produsele, dar mie nu mi s-a intamplat niciodata.

    P.S. Si mie tot maine imi vine telefonul. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun așa.
      Deocamdata n-am avut nici eu probleme. Dar am scris articolul ăsta că-s tare curios dacă se dau cumva peste cap din cauza comenzilor.
      Aștept să-mi confirmi mâine!

      Ștergere