1 ianuarie 2015

Prea frumos ca să fie adevărat

Acum câteva zile, scriam despre un site care vinde produse de gaming la prețuri mai mult decât bune. Mai exact, luai produsele pe gratis. Da, ai citit bine, 0 lei. După ce am făcut comanda, am primit un e-mail în care îmi spuneau că o să primesc produsele între 6 și 9 ianuarie. 

Am zis că nu este asta problema, ci mi-era teamă că nu o să se țină de cuvânt. Asta dacă aveau unul, că eu așa mă gândeam. Iată cum am încercat să fiu optimist, din nou, și n-a prea mers.



Așa am primit un e-mail, acum trei zile, tot de la aceștia pe care îl puteți vedea mai sus, cu greșeli gramaticale, că site-ul lor a avut probleme cu sistemul și că, de fapt, prețurile la jocuri, la PS Vita și ce mai aveau pe site, nu erau puse de ei. Așa că, au anulat comanda conform termenilor de pe site.

La scurt timp, am făcut un calcul la ce comandasem. Și prețul acestora sărea de 1.000 de lei, dacă ar fi fost să le cumpăr de pe orice alt site. Cât plăteam dacă mi-ar fi trimis coletul cu produse? Aproape 23 de lei, asta fiind curierul.













4 comentarii: