1 septembrie 2015

La volei pe nisip la Sala Polivalentă din Craiova

Sâmbătă și duminică ne-am făcut o echipă de bloggeri din Craiova, am pus mână de la mână să strângem pentru înscriere și am fost să jucăm lângă Polivalenta din oraș. O cupă, un concurs și un rol principal de a strânge fonduri pentru a cumpăra o centrală termică și calorifere pentru Liceul „Mihai Eminescu” din Comrat, Republica Moldova.

Așa că, ne-am prezentat negreșit. Cu tricourile personalizate cu blogul fiecăruia trecut pe spate. Ba chiar am fost mai mulți decât ne-am fi așteptat. Șapte la număr. Trebuia să jucăm în jurul orei 14, dar s-au mai decalat puțin meciurile. Unele mai strânse decât altele, n-ai ce face. Dar, mai întâi, înscrierea la fața locului și antrenamentul înaintea meciului.

























PRIMUL MECI - ÎNVINGĂTORI


Primii adversari, Rotaract Craiova. Era prima dată când jucam volei pe nisip, dar mai aveam ceva habar la reguli și la cum să dai în minge. Puțin, dar aveam. Începe meciul, mă agit, ca de obicei, conducem. Luăm primul set iar la al doilea nici nu știu când a trecut timpul. Las pozele să vorbească.





AL DOILEA MECI - ÎNVINGĂTORI


Deja încep să vin la realitate, să sparg bula de euforie când văd că sunt echipe care joacă la fel ca niște echipe din prima divizie din liga națională de volei. Aflăm că jucăm contra echipei „Casa Studenților din Craiova”. Câștigăm și meciul ăsta și deja intrăm în top 8 echipe. 






SFERTURI - PIERDEM


Adversari: Noobs. Sau câștigătorii de anul trecut ai cupei. Știam deja că e meciul era terminat și nici nu începuse, ne propusesem doar să jucăm de distracție că de asta ne-am și înscris în competiție. Primul set ni-l iau repede - repejor. Al doilea, ne organizăm, strângem puțin din dinți și-l pierdem la o distanța ceva mai decentă. Nu mai știu exact cifrele, nu am notat, dar să nu vă imaginați că au fost ceva de genul: 25 - 2 sau 25 - 5. Nicidecum. Vă ziceam mai sus că am dat din coate. Ca oltenii.







ȘI LA ANUL - PROBABIL


Eu o să plec la Timișoara din toamnă, nu știu de câte ori o să mi se mai intersecteze drumul în offline cu cei din Craiova. Pe online rămânem neschimbați, fără îndoială. La anul, la vară, dacă mă mai găsește cupa în Craiova mă gândesc să mai particip o dată.


Și la finalul competiției podiumul a fost următorul: 

1. Colegiul Național „Nicolae Titulescu”
2. Noobs
3. Școala de Volei „Fan Club”
4. Inspectoratul Școlar Județean Dolj 


Pozele sunt făcute de Sanda.

2 comentarii: