20 ianuarie 2016

Draga mea copilărie

Cele mai frumoase jocuri din copilărie au fost reprezentate și foarte mândru sunt când spun acest lucru, de jocuri motociclete. Ele mi-au „călăuzit” zilele de vineri, sâmbătă și duminică. De fiecare dată, și în fiecare weekend, după cum spuneam mai sus. 

Fie că veneau prietenii pe la mine, fie că eram atât de încordat încât mă jucam și nu observam când vorbeau părinții cu mine, eu eram dedicat lor. Jocurilor cu motociclete. Și această pasiune am dezvoltat-o de la televizor. Mereu mi-a placut să mă uit pe la tv și să observ cum motocicliștii se înclină în stânga și în dreapta în funcție de cum iau curba și cum accelerează în lungul de linie de pe pistă. 

Așa că, pornind de la aceste lucruri, am intrat și eu pe Bugy să mă „înclin” în stânga și în dreapta, să accelerez și să frânez. A fost un moment plăcut, a fost un moment care mi-a adus cu drag aminte de zilele în care eram copil. De zilele în care fără să vreau mă simțeam cel mai bine. Acum nu îmi mai place așa de mult să fiu adult. 

Vreau sa fiu din nou copil. Să mă joc, să îmi placa, să mă distrez cu cei mai buni prieteni tot felul de jocuri cu motociclete. Hai că sunt sigur că și tu ai petrecut foarte mult timp împreună cu prietenii la tine acasă jucându-te și petrecând foarte mult timp liber alături de ei. 

Și aceste amintiri, trebuie să mă credeți, pe cuvânt, când vă spun aceste lucruri, sunt de neprețuit. Sunt niște amintiri care o să vă răscolească peste ceva timp. Și știți care este soluția pentru această ecuație? Chemați-vă prietenii, aprindeți calculatoarele sau laptopurile, în funcție de ce aveți, și jucați-vă pe Bugy ce vreți, de la jocuri cu motociclete, până la jocuri cu mașini și multe altele.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu