1 iunie 2017

Am fost. Am văzut. Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

Jack, Jack. Vrăbiuță. Barbossa, Barbossa. Hector Barbossa.

Sunt sigur că v-ați dat seama și din titlul articolului despre ceea ce vreau să scriu și despre cine. În primul rând, caut să scriu câteva articole despre filmele văzute în ultima perioadă și despre care nu am avut efectiv timp. Așa este când trebuie să te împarți în cât mai multe părți.

Fără să mai trag mâța de coadă sau maimuța, depinde cum vreți să priviți situația, am fost săptămâna aceasta la filmul numero cinq al Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar. Chiar dacă prima dată am zis că nu vom merge la IMAX și că vom trece, în sfârșit, și noi să vedem cum este 4DX-ul, nicio șansă.




Atunci când am fi putut noi să mergem la film nu se difuza pentru că a fost la început și răbdare nu mai aveaaaam. Așadar, am sărit direct pe scaunul de IMAX cu popcorn și cu tot ce mai trebuie. Eu, cel mai mare fan posibil al seriei Pirații din Caraibe, Andreea, greu de impresionat, dar care abia așteaptă să vadă tot ce este mai bun dintr-un film.

Hai să nu fiu nașpa și să vă povestec despre ce se întâmplă că nici mie nu-mi place deloc. Prefer să mă duc să văd eu ce și cum. Dar cum sunt destul de sperios, eram foarte interesat de ceea ce va fi în film. Este la moda zilei să mă sperii la filme.




Și, ca de obicei, m-am speriat. Andreea râde mereu de mine când se întâmplă asta. Apropo, vedeți rechinii din afiș, da? Acolo m-am speriat tare rău. O sa vedeți și voi ce se întâmplă când apar. Să nu mai spun că lângă mine am nimerit o fată care cred ca era puțin mai mică la ani, dar, frații mei! - eu sunt pistol cu apă pe lângă ea. Și după aceea râdea. Deci mortală fata. Mi-a plăcut maxim. Cam așa fac și eu.

Daar, asta nu înseamnă că filmul are scene care să te pună pe gânduri să nu te uiți la el că  „vezi, Doamne, are scene de groază”. Nu, alea sunt de acțiune. Așa se numesc.




Cu alte cuvinte, un film bun. Foarte bun. Pentru mine, cel mai bun film de până acum din seria piraților. Poate a contat și pentru că l-am văzut și în IMAX. Și sunt tare, tare curios cum este în 4DX. O să văd eu cum rezolv și cu partea cu 4DX-ul.

Mai sus aveți poze de la Timișoara, iar dacă sunteți interesați, vă las un link cu pozele de la avanpremieră: http://bit.ly/2rpizB4

Iar, până atunci, mergeți la film!


P.S.: Pozele sunt preluate de la Cinema City.

Un comentariu: