9 februarie 2013

Cu OnlineBijoux, cu Valentine's Day


După cum aţi văzut, sunt într-o campanie a celor de la OnlineBijoux.

Ei bine, a venit momentul să postez şi cel de-al treilea articol.

Vreau să vă spun celor care nici de această dată poate nu ştiu cine sunt cei de la OnlineBijoux, iar cei care ştiu doar vă reîmprospătez memoria.

OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui şi de o diversitate foarte mare. 

Ei se ocupă cu vânzarea unor bijuterii şi ceasuri online.

Eu unul am încredere în ceea ce fac, deoarece sunt serioşi.

Spun că sunt serioşi din simplul fapt că nu rişti să comanzi ceva care să nu-ţi placă şi în special, nu rişti să nu-ţi ajungă la timp cadourile, mai ales acum, de Sf Valentin când ai posibilitatea să-i pui la încercare comandând cadouri prin intermediul lor, OnlineBijoux.

Astfel mergi pe 100% dacă comanzi de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate şi relaţia cu clienţii.

Produsele la îndemâna oricui şi diversitatea foarte mare reiese din simpla vizită pe pagina lor, doar o scurtă privire şi o să vă convingeţi şi singuri, sunt sigur de asta!

Dacă aruncaţi o privire şi la bijuterii placate cu aur preţul unui inel placat cu aur porneşte de la 18 lei, cerceii placaţi cu aur de la 15 lei, cerceii clips de la 23 de lei, seturile placate cu aur de la 31.50 de lei, braţările 15 lei, lanţurile de la 12.35 lei de damă.

De asemenea, nu lipsesc nici pandantivele pentru doamne şi domnişoare de la preţul de 11.40 lei, colierele placate cu aur de  la 31.35 de lei, broşele de la 13.30 lei şi să nu uităm de cerceii sterili care încep de la preţul de 7 lei.

După cum vedeţi şi voi, preţurile sunt accesibile pentru oricine, cu o varietate de produse.
În privinţa bărbaţilor, brăţările pornesc de la 38 de lei, iar lanţurile placate cu aur de la 19 lei.

Desigur, puteţi să vă alegeţi ce vreţi, dar mai întâi vreau să vă mai prezint două produse a celor de la OnlineBijoux care după părerea mea îşi merită banii :

Această brăţară, cu model grecesc cu o lungime de 20 de cm şi la preţul de 87.40 de lei.


Acest lanţ, care văd că se poate face set cu o brăţara, cu o lungime de 50 de cm şi preţul puţin cam piperat pentru unii, 198.55 de lei.

Vă mai recomand şi această brăţară, ceva mai ieftină decât cealaltă (68.40 lei) pe care v-am prezentat-o :

Acum rămâne la aprecierea voastră ce vă luaţi, dar daţi o fugă pe site-ul lor şi vă veţi convinge că sunt oameni serioşi care vă pot face o zi mai bună!

Un comentariu: