15 februarie 2014

Gadgetul care se poartă azi

În fiecare zi orice student pleacă de acasă însoțit de un gadget. Cum ne plimbam noi prin Universitate, curioși de una - de alta, dăm peste doi gadgetari convinși. Se vede clar că știu orice detaliu despre aceste aparate, așa că propun să-i lăsăm pe ei să ne uimească.
Claudiu Ionele, student la Facultatea de Medicină în anul II nu se lasă mai prejos. El își începe ziua cu un HTC Desire ca să fie în contact permanent cu tot ce se întâmplă în jurul lui, dar și un iPod ca să își delecteze simțul auditiv. Ca un gadgetar getbeget, Claudiu ne spune părerea lui despre prețul unui Galaxy S4: 

„Ca de fiecare dată, prețul modelelor din seria Galaxy S se poziționează extrem de bine în raport cu competitorii. Având în vedere ceea ce oferă, raportul calitate-preț este excelent. Terminalul High-end va avea un preț de aproximativ 600€, valoare ce merită plătită pentru procesorul OctaCore sau diagonala de 5 inch. Evident că sunt interesat de achiziționarea lui, deoarece seria Galaxy S a devenit un trend în rândul tinerilor din ziua de azi”.



Despre iWatch Claudiu ne spune: „Nu prea sunt interesat, ca să fiu sincer, deoarece pe piată există și iPod Nano generația a VI-a care poate, alături de o curea, să devină un ceas foarte chic și totodată să profităm la maxim și de funcțiile unui iPod”.
Ștefan Băilescu, student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, ne spune că momentan are un Nokia E5-00. Și el crede că Samsung Galaxy S4 este un telefon care revoluționează lumea Android.
 „În opinia mea, noul Samsung Galaxy S4 este cel mai complex și performant smartphone ce vine cu multe premiere tehnologice în scopul de a atrage cât mai mulți cumpărători. Sunt interesat de achiziționarea acestui smartphone deoarece este telefonul care ar trebui, teoretic și practic, să revoluționeze lumea și să arate că este un telefon mai bun decat iPhone 5”.


„Principalul motiv pentru care îmi doresc acest telefon este camera de 13 megapixeli cu ajutorul căreia pot capta o mulțime de imagini la calitate înaltă, ecranul de 5 inch, dar și aplicațiile noi din Sistemul Android”, spune Ştefan.
Întrebat și el de iWatch, Ștefan ne dă impresia că orice gadget care vine pe piață este bine venit în buzunarul lui: „Desigur, dacă iWatch ar avea un preț mai mic m-ar interesa și achiziţionarea lui”.
Conform The Wall Street Journal, compania Apple a cheltuit 333 milioane de dolari pentru promovarea telefoanelor iPhone. Cei de la Samsung au reuşit să cheltuie peste 401 milioane de dolari anul trecut, pentru a-şi promova terminalele Samsung şi acest lucru s-a simţit la vânzarea telefonului Samsung Galaxy S3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu