10 octombrie 2014

Îngrijește-te cu Gerovital

Să fii domn este lucru mare. Și să cucerești o femeie este un lucru de invidiat. Cum să fii un domn vă scriu în rândurile de mai jos, însă cel mai frumos mod prin care poți să cucerești o femeie au fost reprezentate în majoritatea cazurilor de atențiile mici, de elementele-cheie care o caracterizează. Pentru ea, cel mai frumos mod să o cucerești este acela atunci când ești tu. Cu adevărat. 

Nu-i deloc ușor să fii domn. Dar deloc. Multe femei consideră că bărbații nu mai sunt atenți cu ele. Că preferă să facă orice altceva decât să iasă cu ele. Dar până să ieși în oraș nu trebuie să uiți că trebuie să-ți faci ritualul de îngrijire masculină. Trebuie să fii tu, bărbatul. Pentru asta ai nevoie de Farmec și Gerovital. Un produs cu o istorie lungă în îngrijirea tenului. Mai mult decât atât, este primul brand din lume antiîmbătrânire. Până în prezent au reușit să se reinventeze. Să scoată noutatea. Esența de care un bărbat are nevoie ca să fie domn. Și nu, nu au încetat nici acum să nu se reinventeze. 

Astăzi, poți foarte ușor să ai grijă de tine cu Gerovital H3 MEN, pentru că aceștia recunosc vânătorii adevărați. Pentru că este un produs care te are în prim plan și ține cont de cât de sensibil ești la piele și nu în ultimul rând, procesul de absorție este unul rapid, însoțit de o textură ușoară. De aceea a fost creat Gerovital. Să țină cont de tine. Să poți să fii tu, un vânător. Să fii domn. 




Nu mai este un secret că tenul tău, al bărbatului, la fel ca și pielea și părul au particularități diferite față de cele ale femeilor. Suntem diferiți. De aceea, trebuie să fim foarte atenți când ne îngrijim. Să nu tai frunze la câini atunci când trebuie să fii activ și atent cu ce te îngrijești. Și acest lucru este esențial, pentru că în loc să te duci tu la femeie, poți să ai oportunitatea ca femeia - căprioara - să vină la tine.

TRECUTUL, DE NEPREȚUIT

Îmi aduc aminte și acum. Zi de septembrie. 15, mai exact. Am vorbit cu o seară mai devreme să ieșim. Zis și făcut. Cu cel puțin patru ore înainte încep să mă pregătesc. Sunt mai fudul de fel. Și-mi place să petrec multe ore în fața oglinzii. Și așa intru în criză de timp. Mai am doar două ore. Trebuie să recunosc că nu m-am gândit niciodată că o să miros atât de bine dacă voi folosi produsele celor de la Gerovital. Nu am uitat de nicio parte. Spumă de ras. Gel de duș. Balsam după ras. Cremă antirid. Și, nu în ultimul rând, antiperspirant. Acum, toate părțile fiind în regulă, ești pregătit să fii domnul pe care și-l dorește. Eu, unul, așa am fost. Pentru început, începi cu o probă ușoară. Filmul în aer liber. Nu vorbești foarte mult. Contează mai mult gesturile. Încearcă s-o atingi. S-o ții de mână. Ușor. Nici prea tare, ca să nu fie deranjant. Este prima întâlnire, spune-ți mereu asta. Așa am calculat și eu, toți pașii. Să nu fac nimic greșit. Ascult-o. Dă din cap. N-o întrerupe. Fii cu bun simț. Fă o glumă. Și dacă o să te uiți la ceas o să bagi de seamă că deja s-au dus două ore din întâlnire. Și-ți spune că într-o oră trebuie să plece, să ajungă acasă. Și te simți pierdut, însă tu nici nu ai idee că deja i-ai făcut o impresie foarte bună. Nu ezita. Încearcă să-i pupi mâna. Fii respectuos. Vino lângă ea. Pune-o să-ți vorbească. Află mai multe despre ea. Mai încearcă faza cu datul din cap, este esențial să știe că o asculți, că ești cu ea. Că se poate baza pe tine. Apoi, la plecare, fii același domn, cu aceleași maniere pe care i le-ai arătat, același domn care miroase bine. Și cum a mers la mine, sigur merge și la tine. 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu