29 aprilie 2015

Cam așa stă treaba cu marketingul afiliat

Știți când vă spuneam despre Profitshare și despre primii mei lei câștigați acolo. Dacă nu, aici este articolul cu pricina, ca să vedeți cum a fost. Și dacă tot vorbim despre Profitshare, haideți să vă spun că acum puteți să câștigați bani și cu ajutorul celor de la Quickmobile.

În primul rând, las vrăjeala la o parte, după cum spune un prieten bun, și vă spun că bani din așa ceva se câștigă. Da, faci conversii, îți revin niște comisoane și astfel câștigi. Asta este varianta scurtă în cazul în care ești nerăbdător să citești articolul ăsta că ești tare, dar tare grăbit să ajungi la job. Dacă nu, hai să o luăm oltenește, scurt și la obiect despre cum se mănâncă treaba asta.

Cel mai bun mod să monetizezi o astfel de acțiune stă în blog și rețelele de socializare. Cum? Păi stai așa că-ți explic, lasă-mă o secundă. Cel mai bun exemplu sunt eu și blogul pe care îl am. Și, apropo, dacă nu m-ai mai citit de ceva vreme, să știi că o să trec pe domeniu propriu în foarte scurt timp, că așa e mai bine și pentru mine și pentru tine atunci când o să vrei să mai citești ce-am mai scris, mă vei găsi pe mihneasocol.ro.


Sursă foto: retargeter.com




CUM ÎNCEPI TREABA CU PROFITSHARE ȘI QUICKMOBILE


Dar, revenind la subiect, atunci când ajungi să ai un număr bunicel de cititori cred că poți să începi să te gândești dacă vrei să faci și niște bani fără să te doară capul. Eu am zis da, doar că eram la început. În primele luni mi-a fost greu, pentru că cititorii mei erau cam puțini, așa că poate aveam în cont 2 lei sau chiar nimic.

Deci, ți-ai făcut un număr de 100 de vizitatori unici pe zi, să zicem, și poți începe să faci lucrurile să se miște. Așa că, nu mai stai pe gânduri că vrei să faci bani și intri să îți faci un cont de Profitshare. După ce ți-ai făcut contul ăsta, intri repede pe QuickMobile în Profitshare ca să vezi campaniile cu oferte și reduceri pentru a-i face cu ochiul la una și să începi promovarea.




PROMOVAREA


Și dacă am ajuns la partea de promovare, iată cum am făcut eu. Și, din câte am văzut, majoritatea fac acest lucru pentru că este cel mai eficient mod de a promova un lucru, nu contează ce este, pe online că până la urmă ce facem noi se numește marketing online afiliat.

Spuneam mai sus să mă lași puțin să-ți arăt. Eu am luat exemplu Quickmobile pentru că de aici mi-am cumpărat și ceva baterii externe, dar și un smartphone, de care sincer fie vorba între noi sunt tare mulțumit, să nu mai vorbesc de căștile cu fir in ear 3.5. Alea verzi, știți și voi ce bine arată. Așa că, odată ce ți-a plăcut oferta lor ai mai multe opțiuni de a face bani.




Prima, iei bannere pe diverse dimensiuni, așa cum am eu când intri pe blog, dar și când citești tu articolul ăsta și vezi bannerul de mai sus cu aceștia. Dacă tu dai click pe bannerul ăla și apoi o să cumperi ceva de la ei atunci eu o să câștig un comision.

Dacă tu pui pe blog cum am pus eu și cineva nu doar că trebuie să dea click, dar și să comande un lucru, atunci pot să spun felicitări, căci tocmai ai luat un ban cinstit. Cât? Asta rămâne să vezi tu la tine în cont.

Altă modalitate este să ai link-uri de afiliat. De exemplu, dacă tu o să dai click aici îți poți cumpăra o brățară cu care poți să alergi. Sau aici dacă vrei un smartphone LG. Și dacă o cumperi, iată că eu am primit un comision pentru că tu ai dat click mai sus. 

În alt mod, eficient, ce-i drept, poți să iei link-ul și să-l promovezi pe rețelele sociale pentru a atrage cât mai multe priviri și pentru a avea un comision mai mare.




Și al treilea mod de promovare care, de fapt, include mai multe trebușoare este reprezentat fie de widget-uri cu produse, fie slidere de produse.


CE TREBUIE SĂ MAI ȘTII


Unu la mână: portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium.

Doi: QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.

Așa că, mulțam că ai avut răbdarea asta de a citi articolul ăsta, mai ales că eu nu mai postasem de ceva vreme, știți și voi cum e cu licența și când mai vrei să mai câștigi și un ban în plus. Tot ce ați citit mai sus sper să vă fie de folos și nu uitați să rămâneți conectați la social media.

Un comentariu:

  1. Din ce am inteles quickmobile a cam dat teapa in trecut la comisioane. Daca nu ma insel informatia am aflat-o de la zoso de pe site acum cativa ani.

    RăspundețiȘtergere