28 februarie 2016

La o nuntă ai nevoie de un fotograf de nuntă din București

Se ia următoarea situație: se dă un ginere și o mireasă. Se adaugă o locație și o anumită sumă de bani. Ecuația care trebuie să iasă este că, așa cum ați ghicit, trebuie să să organizeze o nuntă pentru 100 de familii.

Să alegi și să ai cei mai buni DJ, să ai cei mai buni fotografi și cei mai buni cameramani. Fiecare persoană din cei menționați mai sus joacă un rol foarte important în tot acest proces. 

Din momentul în care ajung la restaurant și până când pleacă. De aceea, plecând de la această premisă am înțeles, de fapt, ce trebuie să aibă o nuntă ca sa fie și de succes, nu doar de voie bună.



Toate aceste lucruri au plecat gândindu-mă la fotograf nunta, la un foto video nunta, dar și la fotograf nunta Bucuresti. De aceea, gândindu-mă la aceste cuvinte cheie am făcut un research și am descoperit un fotograf nunta care face un foto video nunta de cea mai bună calitate. 

Fix ce are nevoie un om atunci când vrea o nuntă care să îi iasă atât de bine încât peste câteva zile să spună că ar mai face același lucru și tot cu același fotograf nuntă care să aibă tot același foto video nunta de calitate. 

De ce este atât de important un fotograf nunta Bucuresti? Pentru că îți dorești la nunta ta să ai un fotograf cu experiență care a mai fost și pe alte nunți și care nu este tocmai începător, ci îl vrei mai mult spre profesionist. 

Iar la Casa Anke, nu știu dacă ați observat deja, dacă vei alege cel puțin un pachet foto, vei avea la restaurantul închiriat de tine cel puțin un fotograf nunta Bucuresti profesionist.



Și pentru că la o diferență destul de mică de bani, poți avea chiar doi fotografi de nuntă profesioniști, plus ședința Pre Wedding, plus ședința Trash the dress și trei fotocărți de 40 de pagini cu o galerie privată, chiar nu văd de ce nu au ai da 1.150 de euro. 

Iar pentru 1.890 de euro poți avea setul complet pentru cea mai bună nuntă:

- un DJ
- doi cameramani
- doi fotografi

Trebuie să mai știți și că tot ce se va filma, va fi sub format Full HD cu ajutorul DSLR-ului. Iar în plus față de oricare altă ofertă ce veți alege, veți avea nemilitare la orele de filmat, dar și fotografii nelimitate. 



Să faceți câte puteți, pentru că vreți să aveți surprinse toate momentele din acea seară. Mai mult decât atât, mai beneficiezi și de următoarele:

- Prelucrare video și audio 
- Sunet înregistrat cu echipamente speciale 
- Echipamente de stabilizare Flycam și Slider
- Editare foto integral

Iar acestea sunt doar câteva din avantajele pe care le ai dacă alegi o astfel de ofertă pentru nunta ta. Spuneam la începutul articolului despre o ecuație. 

Cred că următoarea care duce spre o nuntă de succes este: fotograf nunta + foto video nunta + calitate = o nuntă de nota 10.

Mai multe detalii despre ofertele acestora puteți verifica din link-urile de mai sus și dacă sunteți interesați de ofertele promoționale pe care le au, puteți să îi contactați în cel mai accesibil mod pentru voi deoarece ei vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu