16 martie 2016

Un prinț, o Cenușăreasă și o pereche de pantofi diferiți

Știți povestea Cenușăresei, nu? Și mai știți și cum s-a încheiat, nu? Cu prințul care a găsit-o folosind pantoful pe care aceasta l-a pierdut. Iar din moment ce aceste lucruri vă sunt clare, atunci haideți să facem un mic exercițiu de imaginație. 

Și să încercăm să adaptăm câte puțin din zilele noastre cu acțiunea de atunci, trecând puțin câte puțin de la desfășurarea acțiunii până la punctul culminat. Nu mai este nici un secret că femeile iubesc pantofi piele naturala. Așa că, revenind puțin la toată acțiunea de când Cenușăreasa și-a pierdut pantoful, vreau să facem un mic exercițiu de imaginație.

Prințul va avea un mic ajutor - tehnologia va fi de partea lui și Cenușăreasa va avea acces la internet. Plus că, acest prinț din poveste este un geniu. Iar de când acesta găsește pantoful pierdut de fata visurilor lui, încearcă toate modalitățile de a o găsi.




Și cum internetul și ideile sunt punctele lui forte, se gândește să facă o aplicație de tip scan cu care să poată scana fiecare picior al fiecărei fete pentru a găsi fata care i-a răpit inima. Așa că, după multe zi în care pune la punct aplicația și a tot testat-o, a venit și momentul când este pregătit să o găsească. Doar că acest lucru însemna că trebuia să treacă pe la fiecare domnișoară.

Deși știa că șansele sunt unele destul de mici, a zis că trebuie să încerce pentru că, după cum spune și celebrul proverb, „încercarea moarte n-are”. Încă o zi trecută în care prințul nu a reușit să îi dea de urmă. Încă o zi în care nu a primit niciun semn de la ea. 

Începea să-și piardă din optimism, însă era un geniu și sigur se gândea că totul este doar o chestie de timp până când o să se prindă ce trebuie să facă astfel încât să o întâlnească pe fata de care s-a îndrăgostit. Timpul. Un dușman pe care nu l-a mai avut până acum.

Iar pentru a câștiga o luptă cu acesta, s-a gândit prințul că cel mai bine este să se folosească din nou de tehnologie pentru a da de urma Cenușăresei. Și cum să câștig dacă nu cu cea mai folosită aplicație din lume? Cu siguranță Facebook-ul era răspunsul. S-a gândit că poate dacă pune un anunț pe această rețea de socializare, va avea atât de multe distribuiri încât persoana potrivită va vedea mesajul lui și vor găsi o metodă de a lua legătura unul cu celălalt. 




Însă, nu a mers nici această variantă. Nu a fost să fie, deși au fost sute de mii de distribuiri, zeci de mii de comentarii și cât mai multe persoane implicate. A fost o mobilizare imensă pentru găsirea fetei. Dar chiar și aceste lucruri au fost în zadar. Pentru că Cenușăreasa noastră nu avea Facebook și nu folosea această aplicația de socializare. 

Când toate lucrurile duceau spre o ceață și mai groasă, Cenușăreasa să gândește să-și cumpere aceeași pereche de pantofi. De pe magazin online pantofi, pentru că doar acolo își găsea singurii pantofi care îi plăceau. Acei pantofi stiletto Red Queen de care era îndrăgostită până peste cap.



Și prințul, geniu de meserie, începe să facă un agregator pe internet care îi semnaliza fiecare tranzacție, fiecare comanda de pantofi. Totul era monitorizat și era ținut sub control. De această dată, nu avea cum să dea greș. Și cum cei de la Carmine Shoes aveau și opțiunea de comandă online, prințul a descoperit că a fost făcută o comandă cu fix aceeași pereche de pantofi pe care și sufletul lui pereche a purtat-o în seara magică. 

Astfel, urmărind IP-ul de unde a fost făcută comanda, descoperă foarte ușor adresa la care Cenușăreasa este și, ghiciți și voi. În momentul în care aceasta deschide ușa, în speranța că-i va fi livrată comanda de o persoană trimisă special, descoperă de fapt, în fața ușii ei, prințul care îi cucerise deja inima. Cu tot cu perechea ei de pantofi noi. 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu